Beste buurtgenoot van het Soesterkwartier,
 
Zaterdag 18 maart ruimen we samen zwerfafval op
Zaterdag 18 maart ruimen duizenden Nederlanders zwerfafval op tijdens Landelijke Opschoondag. Doe jij 18 maart mee met de zwerfafval-actie die onze buurt organiseert? Tussen 10.00 en 13.00 uur ruimen we samen het zwerfafval in de Groengordel op. Vanaf 10 uur liggen er zwerfafvalgrijpers en afvalzakken voor je klaar bij de speeltuinvereniging de Rivierenwijk (tegenover Dollardstraat 140). Kom gewoon langs. Je hoeft je niet aan te melden. Ben je klaar? Kom dan naar dezelfde plek om je afvalzak in te leveren.
 
Schoon houdt schoon
Waarschijnlijk weet je dit al, maar schoon houdt schoon. Een schoon gebied willen mensen schoon houden. Daarom ruimen we op. Een schoon gebied, betekent ook een gebied zonder hondenpoep. Dus ook daar besteden we zaterdag aandacht aan, met het clean team dat ons komt helpen.
 
Uitdelen hondenpoepzakjes
 
Op 18 maart loopt een clean team met ons mee. Zij helpen ons niet alleen mee met het opruimen van zwerfafval. Zij maken ook een praatje met mensen die de hond uitlaten en zij delen gratis hondenpoepzakjes uit met een positieve boodschap:
 
Samen houden we het schoon, voor mens en dier.
Tot zaterdag 18 maart.
Groeten van Schoon Soesterkwartier en Vrienden van de Groengordel