You Tube aan de Eem?! 

Help je ons mee jong Amersfoort te enthousiasmeren voor You Tube aan de Eem? Om mee te doen en in te zenden! Om mee te doen en te komen kijken!

Wat vragen we je?

Om de poster en mail door te sturen naar zoveel mogelijk jongeren, docenten, begeleiders etc. Waar mogelijk deze uit te printen en op te hangen op die plekken waar jongeren zijn en komen. Om niet alleen te printen of te mailen, maar als je de mogelijkheid hebt, ook te twitteren en facebooken.

Wat is de bedoeling?

Alle Amersfoortse jongeren van 12 – 18 jaar kunnen een of meerdere You Tube filmpjes inzenden van maximaal 5 minuten. Het onderwerp moet op de een of andere manier gelinkt zijn aan de rivier de Eem. Zie de poster voor alle informatie!

(Alles is verder toegestaan, behalve natuurlijk discrimineren, mensen beledigen etc. Filmpjes die door de organisatie/jury niet als passend worden bestempeld, zullen niet vertoond worden)

Aanleveren:

Doe mee aan Amersfoort Fotostad 2012 door je eigen You Tube filmpje te maken en in te sturen voor 26 mei as!

Lukt het je niet voor die tijd of heb je hulp nodig bij het maken van je filmpje, dan kan een van onze professionele fotografen/kunstenaars je advies geven: via Facebook of op 25, 29 of 31 mei bij jou op school of je vereniging. Wees er dan wel snel bij!

Spetterende vertoning!

Op 2 juni wordt Zandfoort aan de Eem dan omgebouwd tot speciale bioscoop voor de zelfgemaakte You Tube Filmpjes.

Bij voldoende belangstelling is er ook een DJ Contest! Opgeven via Facebook, zowel als je wilt komen, je een filmpje hebt of als je interesse hebt in de DJ Contest!

Datum: 2 juni 2012

Tijd: vanaf 18.00 uur tot – 01.00 uur

Lokatie: Zandfoort aan de Eem, Eemlaan 100, Amersfoort

Voor de winnaar heeft Amersfoort Fotostad 2012 een dinerbon voor 2 personen bij Zandfoort aan de Eem, one minute of fame op de lokale TV (EVA) en achter de schermen kijken bij Torenpop met Per Expressie TV.