unnamed-3Of het toeval is of niet, maar daar waar de komende week de “eenakter” de Moord op de kale man, wordt uitgevoerd in de Lasloods van de Wagenwerkplaats, is er nog een kennelijk “drama”.

Kennelijk hebben, verbouwende, cq verhuisde mensen, de ophaaldienst van de ROVA ( grofvuil) gemist. Wel dan is er natuurlijk een oplossing, je dumpt je huisraad op NS terrein.

unnamed-5En dat niet alleen, op die plaats waar deze, goederen zijn gedumpt, spelen veel kinderen in een gemaakte boomhut. En bijna had het zo kunnen zijn, dat deze kinderen, dit “Koksmes”tussen het afval hadden gevonden in de mede gedumpte koelbox.

Mocht U, nu als eigenaar van deze materialen en de knuffelhond cq het “Koksmes” heimwee krijgen naar deze authentieke spullen, haal ze dan vandaag weer op. Op zich is er wel moeite gedaan, om adresgegevens van de “UPC” papieren af te scheuren, helaas vergat U de barcode.

De gegevens zijn inmiddels aan de eigenaar van het complex doorgegeven. Hopelijk mist Uw kind niet de knuffel ( inmiddels met een oor minder).

unnamed-2unnamed

unnamed-4

 

Red.KvR.