Vindt u dat ook zo hinderlijk? Die e-mail waar Hi of Hello boven staat en dan meestal nog verzonden uit naam van een bekende of van je beste vriend.

Deze week zijn in de mailbox van de Wijkwebsite en van Redactieleden een paar mailtjes binnengekomen van een bekende of van een vriend. Je weet dat het kan komen, je opent het bericht en dan herken je toch niet helemaal je vriend in het bericht omdat ze beginnen met Hi of Hello. De volgende mail is van Postmaster Delivery, misschien niet naar het juiste adres gegaan? Je kijkt of het klopt. Te laat merk je, het gaat om Spam en voordat je het weet zijn er tientallen mailtjes weer uit jou naam verzonden naar mensen in jouw adresboek.

Als je van Wijkwebsite Soesterkwartier een mailtje hebt ontvangen gooi het dan direct weg zonder te openen, wij hebben de afgelopen dagen niets verzonden. Heb je het wel geopend dan geven wij het advies om zoveel mogelijk mensen te informeren hierover.

Het helpt als u een groepsmail wilt verzenden, dit aan uzelf adresseert en alle andere onder BCC verzend. Zo beschermt u het mailadres van iemand anders.

De Redactie