Op zaterdag 11 augustus kunt u genieten van Amersfoorts Theater Terras op de Wagenwerkplaats. Bron: Amersfoorts Theater Terras

Verlangen naar ontsnapping

Vijf dansers zoeken naar een uitgang, in een ruimte die steeds kleiner lijkt te worden. Ze proberen te ontsnappen, weg te rennen en zich eruit los te maken. Fuera Fissa is een gevecht voor dansers. Ze schreeuwen hun verlangen om te leven. Om écht te leven. Een verlangen naar ontsnapping. Met hun vingertoppen bereiken ze de uitgang. Ze kunnen het bijna aanraken: zo dichtbij lijkt het te zijn. En dan is het weer weg… De voorstelling is een verwijzing naar onze toekomstige samenleving en ons dagelijks gedrag.

Erfgoedjaar

Fuera Fissa vindt plaats in het kader van het Jaar van het Cultureel Erfgoedjaar. Vandaar de keuze voor de historische Wagenwerkplaats.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Tango Sumo bij ons is te zien. We proberen je steeds te verrassen met nieuwe acts. Maar sommige groepen zijn zo goed, daar kun je gewoon niet omheen. En we weten zeker dat veel van onze vaste bezoekers en dansliefhebbers een vreugdekreetje zullen slaken: gaaf! Dus daarom Tango Sumo. Met een nieuwe en indrukwekkende voorstelling.

Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Vandaag is dat Arie Buursema.

Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.