Zondag 30 augustus 11.00 uur (Driedubbel en Dwars e.a.)
Zondag 13 september 11.00 uur (Kwartet Amersfoortse Klarinettisten en Amersfoorts Blazerscollectief)
Vlindertuin Papillon, Dollardstraat 119A
Entree gratis
Alles is anders dit jaar. Corona heeft ons leven op z’n kop gezet en veel dingen die het leven leuk maken, konden of mochten ineens niet meer. We verlangen terug naar het oude normaal en met twee vlindertuinconcerten gaan we voorzichtige stapjes in die richting doen.
Als vanouds kan er, dankzij het buurtbudget Soesterkwartier, weer worden genoten van muziek, natuur, koffie, thee en elkaars gezelschap. Allemaal dingen die wèl passen in onze mooie groengordel! Komende concerten zijn diverse ensembles te beluisteren onder meer Driedubbel en Dwars, het Kwartet Amersfoortse Klarinettisten en het Amersfoorts Blazerscollectief. De muziekstukken El Camino Real, Highway to Hell, A29, Met de vlam in de pijp en La Strada zijn om begrijpelijke redenen (geen weg door de groengordel) uit het programma geschrapt. Wel kunt u genieten van het prachtige Mládi van Leos Janacek en muziek van Mozart, Grieg, Williams e.a..
Uiteraard is alles onder voorbehoud van de dan geldende Coronaregels. Voor, tijdens en na de concerten houden we de anderhalve meter afstand. Mocht u of een van uw huisgenoten neusverkouden zijn, zich niet lekker voelen of op Corona gelijkende symptomen vertonen dan kunnen we u helaas niet toelaten tot de Vlindertuinconcerten.