YOGA (Custom)Lieve mensen,

“Een pad ontstaat door erop te lopen.” zei Lao Tse, een Chinese wijsgeer die lang geleden leefde. Het is een uitspraak die me steeds stimuleert om in beweging te komen als ik vastgelopen ben, en me aanmoedigt erop te vertrouwen dat het pad zich als vanzelf zal ontvouwen als ik er eenmaal op loop – ook al zie ik de stip aan de horizon nog niet.

Toen ik gisteravond voor het eerst na mijn zomerstop weer les gaf en ik zag hoe het licht zich in de zaal verspreidde terwijl het buiten donkerder werd, voelde ik mij intens dankbaar; dankbaar voor al die mensen die zich in de afgelopen twee jaar aan mij en de studio hebben willen verbinden, voor de mogelijkheden die zich hebben ontwikkeld en voor hoe alles nu is.

In de afgelopen weken is er veel werk verzet, zodat we helemaal klaar zijn voor de volgende stap: de studio heeft een metamorfose ondergaan, waardoor de ruimte nog prettiger is en meer mogelijkheden biedt. Daarnaast zijn een nieuwe huisstijl en site gerealiseerd. Het logo is je waarschijnlijk al opgevallen bovenaan deze nieuwsbrief; meer van de huisstijl zie je terug op de eveneens nieuwe website, waarop ik ook ontzettend trots ben.

Op het vertrouwde adres wwww.aandachtsmederij.nl kun je de veranderingen bewonderen en alvast virtueel kennismaken met het team van de studio en het aanbod in het nieuwe seizoen; een aanbod dat is uitgebreid met o.a. pilates, vinyasa yoga en lessen aandachtontwikkeling. Met alle docenten en lessen kun je aanstaande zaterdag ‘in het echt’ kennismaken op de Open Dag, waarvoor ik je graag wil uitnodigen.
Ben je zaterdag verhinderd? Weet dan dat je altijd welkom bent om op een ander moment (nader) kennis te maken! Mogen we je in het nieuwe seizoen verwelkomen?

Hartegroet namens het volledige team,
Jet

PS: Wil je er zeker van zijn dat er op de Open Dag plaats is in de les die je wilt volgen? Geef je dan op via de agenda !