Dankzij de hulp van nieuwe vrijwilligers en vanwege een grote belangstelling, krijgt de Bibliotheek het Eemhuis er maandelijks een tweede Digitaal Hulpplein bij. Vanaf maart kunnen mensen met hun vragen op digitaal gebied ook iedere derde maandag van de maand van 13.30 – 15.30 uur terecht in het Eemhuis. Daarnaast blijft het Digitaal Hulpplein iedere eerste donderdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur bestaan. 

De twee inloopspreekuren zijn bedoeld voor vragen op het gebied van tablets, smartphones, e-books en internet. Neem als het kan uw tablet, laptop of smartphone mee, zodat de begeleiders u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. Tijdens het Digitaal Hulpplein is er een Bibliotheekmedewerker aanwezig en een ervaringsdeskundige vrijwilliger van Seniorweb of KBO. 

Gratis toegang
Aan de hulp op digitaal gebied zijn geen kosten verbonden en van te voren opgeven is niet nodig. Het kan zijn dat er een korte wachttijd is bij binnenkomst. Kijk voor een overzicht met alle data op www.bibliotheekeemland.nl.