Tijd voor Amersfoort
3x een onvergetelijke Valentijn

Valentijnsdag in Amersfoort
6, 10 & 14 februari | Yes! De dag van de liefde zie je in Amersfoort al van ver aankomen. Wat ga jij doen? Loop bijvoorbeeld samen de Tour d’Amour door de romantische binnenstad. Of flirt en schud lekker de heupen los op de Soulboat in de Eemhaven. Ben je nog op zoek naar de ware? Kom op 6 februari naar het Mooierplein en ga op een spannende fotoshoot. Met een blind date! Durf jij het aan?

Waarom iedereen echt naar Amersfoort moet

Waarom je echt eens naar Amersfoort moet
Iedereen moet in ieder geval één keer in Amersfoort zijn geweest, vind je ook niet? Blogger Alexa op ’t Land legt je haarfijn uit waarom. De knusheid, uitstraling en de sfeer is wat Amersfoort volgens haar bijzonder zo maakt. “Megagezellig als je het mij vraagt!” Benieuwd naar de tips van Alexa? Lees dan snel het artikel!

Waarom je Amersfoort een keer gezien moet hebben

Beregezellige band night bij Nieuwe Erven

Band night bij Nieuwe Erven
31 januari | Ontdek bij cultuurboerderij Nieuwe Erven jong (en nog onbekend) pop- en rocktalent. De hele avond treden er allerlei bandjes op en geniet je van zowel eigen werk als echte klassiekers, die iedereen kent. Dat wordt dus gezellig meezingen en dansen! Klaar om een avondje helemaal uit je bol te gaan? Koop alvast je tickets.

Band night bij Nieuwe Erven

Het beste hotel van Nederland staat in Amersfoort

Lange Jan Hotel beste van Nederland
Wil je een voordelig nachtje weg in de leukste stad van Nederland? Dan moet je bij het Lange Jan Hotel zijn! Populaire reiswebsite Tripadvisor kroonde het hotel als beste én voordeligste van het land. En niemand kan het beter weten dan de reizigers die je zijn voorgegaan, denken wij. Heb jij al een nachtje geslapen in dit hotel? Bekijk snel de score en reviews.

Lange Jan Hotel beste van Nederland

Blijf op de hoogte van Koningsdag

Koningsdag 2019 in Amersfoort
27 april | Langzaam komen we steeds dichterbij hét feest van 2019: Koningsdag. Niemand minder dan de Koning en zijn familie brengen een bezoekje aan de stad! Wil je niets missen van alle nieuwtjes rond Koningsdag en wat dit voor jou betekent? Hou dan de websitegoed in de gaten. Vergeet ook niet om het evenement te volgen op Facebook. Samen komen we alvast in de feeststemming!

Deze foto’s van Amersfoort zag je niet eerder

Fotograaf Olle Lammers op Instagram
Lekker aan het scrollen op Instagram? Ook daar hoef je je favoriete stad (én regio!) niet te missen. Iedere maand laat een lokale blogger, fotograaf of influencer zijn of haar leukste plekken van de stad zien. Nu is het de beurt aan fotograaf Olle Lammers. Hij woont in Vathorst, maar is net zo graag te vinden in de binnenstad en de omringende natuur. Gauw volgen dus!

Regio Amersfoort op Instagram