Op dinsdagavond 11 december organiseert ‘Jouw Leven in de Steigers’ een themabijeenkomst ‘Scheiden en het ouderschapsplan’. De in Amersfoort bekende Scheidingscoach Femke Wessels geeft informatie over het doel van een ouderschapsplan en hoe je tot een goed plan komt dat recht doet aan ouders én kinderen.  

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders die gaan scheiden en duurt van 19.30 – 21.30 uur. Locatie: ‘Jouw leven in de steigers’ in het OLV ter Eem, ingang Zuid, aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 12,50 pp. Vooraf aanmelden via femke.wessels@jlids.nl of 06-21814481 i.v.m. beperkt aantal plaatsen.

Scheidingscoach

Femke Wessels, gecertificeerd counsellor en lifecoach, is gespecialiseerd in de begeleiding bij echtscheidingen. Zij begeleidt ouders bij de emotionele en praktisch zaken waar je als scheidende ouders mee te maken krijgt. Een belangrijk aspect is het maken van een ouderschapsplan. Maar hoe maak je een goed en helder ouderschapsplan waar de belangen en wensen van de kinderen in gewaarborgd zijn? Belangrijk is dat je beide achter de gemaakte keuzes staat. Alleen dan draagt een ouderschapsplan bij aan het samen op een goede manier ouder zijn van je kinderen, ook na je scheiding.

Wil jij dat je kind zo min mogelijk last heeft van je scheiding? Dan kan een goed doordacht en besproken ouderschapsplan daarbij helpen. Onder begeleiding van een deskundige professional gaat dat net even wat makkelijker. Wil je meer weten over het ouderschapsplan, kom dan naar de bijeenkomst. Er is ook gelegenheid om vragen over je eigen situatie te stellen.

Jouw leven in de steigers

De Amersfoortse vestiging van ‘Jouw leven in de steigers’ is onderdeel van een echtscheidingsadviesbureau op verschillende locaties in Nederland.
Wij begeleiden ouders – alleen of gezamenlijk – die betrokken zijn bij echtscheiding. Om een echtscheiding niet te laten ontaarden in een vechtscheiding is het belangrijk regelmatig de vraag te stellen “Ga ik voor mijn gelijk of voor mijn geluk?”

 Meer informatie op: www.jouwlevenindesteigers.nl

 

 

————————————————————————————————————–