819dfb10-2dfe-012c-accd-0050569428b1Komende vrijdag 12 december is er weer een Mamacafé Soesterkwartier thema-ochtend. We gaan deze keer onder leiding van 2 medewerkers van SOVEE met elkaar praten over alledaagse dilemma’s in de opvoeding. SOVEE is een organisatie die werkt aan de kansen voor kinderen en jongeren van 0 – 23 jaar. Zij bieden begeleiding, advies, training en coaching aan jongeren, ouders, peuterspeelzalen, scholen en andere organisaties die met jeugd werken in de regio Amersfoort.

Kom je ook meepraten!
We zijn open vanaf 09:30 uur.
Start Thema-ochtend: 10:00 tot 11:15 uur
Voor de kinderen is er een knutselactiviteit.
Kosten: Geen! De workshop & koffie/thee met iets lekker is gratis
Locatie: Voorschool TamTam van de SKA
de voorschool zit in Basisschool de Magneet, Maasstraat 2

Aan de hand van kaartjes van het OpvoedPartySpel – met situatieschetsen, uitgangspunten en dilemma’s – gaan we met elkaar in gesprek. Goed of fout is niet belangrijk. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren, zodat je niet allemaal zelf het wiel hoeft uit te vinden.We praten aan de hand van de volgende thema’s:
• zelfbeeld en zelfvertrouwen;
• grensoverschrijdend gedrag;
• communicatie.

Maar je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp aankaarten waar je het over zou willen hebben.

Logo -2Er is voldoende gelegenheid om vragen te beantwoorden. Tijdens deze ochtend ontvangt je verschillende tips waar je thuis direct mee aan de slag kunt.
Tot komende vrijdag!
Website:
Facebook:
E-mail:
Twitter: