Beste theaterliefhebber,

In de bijlage informatie over onze nieuwste voorstelling Reüniedie we op diverse data en locaties spelen. De voorstelling wordt gecombineerdmet het gezamenlijk kijken van een poulewedstrijd op groot scherm.

Het is een toneelstuk over meer dan voetbal alleen. Het isook een venijnige tekst over vriendschap en verraad, individu tegenovercollectief, roem en vergetelheid, haat en jaloezie, kortom een tragi-komedie.

De voetbalvrouwen Danny Cruijff, Monica Neeskens, MayaSuurbier, Loes Rijsbergen en Hansje van der Kerkhof (de vrouw van René) kijkenin het huis van Hansje van der Kerkhof terug op de verloren WK-finale van’74. Danny Cruijff voert het hoogste woord. Daar, in Oirschot, praten devoetbalvrouwen nog eens na over de verloren finale tegen de Duitsers en vooralover de aanloop tot die finale. Het wordt ondanks de hapjes en de vele drankjesgeen gezellige bijeenkomst.

Wij gaan er bijzonder leuke bijeenkomsten van maken en hopendat je er bij aanwezig zult zijn. Op http://www.wzab.nl/reunie/speeldatavind je uitgebreide informatie over data, tijden en hoe te reserveren.

Graag tot ziens bij Reünie!

Met sportieve groet, De voetbalvrouwen.