Ambassadeurs van het vergeten kind bij Superfun                             Helaas kunnen in Nederland ruim 50.000 kinderen niet meer thuis wonen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet zijn. De organisatie ‘het vergeten kind’ zet zich dag en nacht in voor deze kinderen en daar willen wij van Superfun een steentje aan bijdragen.

Tijdens de week van het vergeten kind zet Superfun zich in voor deze kinderen, daarom is op 3 februari Superfun gesloten voor het “gewone” publiek. Deze dag komen er 1200 “vergeten” kinderen om één dag even de zorgen te vergeten en weer gewoon kind te kunnen zijn. Superfun zet 3 februari voor het derde keer de deuren open voor deze kinderen.

Op deze dag mogen de kinderen alle activiteiten spelen bij Superfun: spelen in het speelparadijs, Bowlen, Superjump, Hoogteparcours, Lasergamen en Spacegolf. Johnny de Mol, Willeke Alberti, Jamai en Woezel en Pip komen optreden, de kinderen worden geschminkt, krijgen heerlijke broodjes, poffertjes en limonade.

“het is fantastisch om dit te mogen doen voor deze kinderen, die blije rode gezichtjes vergeet je niet snel, het is schrijnend om te horen wat deze kinderen zo jong al mee moeten maken en al is het maar een dagje, we zijn blij een klein steentje bij te kunnen dragen” aldus Herma Steijger, manager van Superfun.

De week van het vergeten kind is van 29 januari t/m 4 februari 2017 Kijk voor meer info: www.hetvergetenkind.nl en www.superfun.nl.

De redactie heeft gezocht naar de criteria die benodigd is voor deelname. Dit ligt geheel in handen van de organisatie van “het vergeten kind”, waarvan het Webadres hier is vermeld. De selectie van deelnemers heeft naar wij aannemen reeds plaatsgevonden op grond van de bij hen bekende situaties. Mocht U twijfelen, neem dan contact op met de organisatie

Bron Stad Amersfoort.