SPECIAALBIER- EN WIJNFESTIVAL KANNEN & KRUIKEN VOOR DE TWEEDE KEER IN AMERSFOORT
Donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus in het Burgemeester Brouwerplantsoen ( R.I.P.)

Het speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken komt van donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus voor de tweede keer naar Amersfoort. In het Burgemeester Brouwerplantsoen kunnen bier- en wijnliefhebbers hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers kan men leggen bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en DJ’s voorzien een bijpassende soundtrack van een heerlijke festivaldag. De toegang is gratis.

BIER
Het Burgemeester Brouwerplantsoen wordt omgetoverd tot een waar bierwalhalla. Saison, blond, dubbel, tripel, pale ale, IPA, kriek, pils, bock, stout, porter, witbier, weizen, radler, alcoholarm en alcoholvrij: het is er allemaal. Daarnaast zijn er ook zeldzame vintage specials. Gegarandeerd dat het hart van menig beer geek daar sneller van gaat kloppen.

WIJN
Op Kannen & Kruiken proef, nip en geniet men volop van de godendrank. Weet je echt helemaal niets van Europese klassiekers en Nieuwe Wereldwijnen en wil je ein-de-lijk eens de inner-wijnconnaisseur in jezelf channelen? De Kannen & Kruiken sommeliers vertellen je met alle liefde over de verschillende smaken en wijnhuizen.

ETEN
Bezoekers kunnen zich tonnetje rond eten bij de leukste mobiele keukens uit het land. Zij schotelen overheerlijk vers en ambachtelijk eten voor. Op het menu staan onder andere vullende maaltijden, lichte snacks en verrukkelijke borrelhapjes. Om je vingers bij af te likken!

MUZIEK
Hoe relaxt is het om met de zon op je bol en een speciaalbiertje of wijn in de hand lekkere tunes te horen! Daarom wordt er een arsenaal aan te gekke bands en DJ’s uitgerukt om te voorzien van het nodige vertier.

MEEDOEN?
Kannen & Kruiken werkt graag samen met lokale partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien aan wat je in huis hebt? Of speel je in een toffe band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.kannenkruiken.nl.

KANNEN & KRUIKEN
Donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus
Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Donderdag: 15.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 01.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 01.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur
www.kannenkruiken.nl

foto,s Stad Amersfoort 2016.

red.kvr.