Samen zonnepanelen inkopen. Je eigen energie opwekken, wie wil dat nu niet?

Met de huidige energieprijzen en de verwachte stijging daarvan levert een investering in zonnepanelen meer rendement op dan een spaarrekening. De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie. En met zonnepanelen op je dak wek je een groot deel van je eigen energie op.

Zonnepanelen zijn hot, de aanbiedingen vliegen om je oren

Maar waarom zou je zonnepanelen laten plaatsen? Wat zijn de voor- en nadelen? Is het aanbod dat mij gedaan wordt een reëel aanbod? Met goede voorwaarden?

Collectief inkopen scheelt aanzienlijk in de kosten

Als consument zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom heeft Zonnecollectief Duurzaam Soesterkwartier aanbieders benaderd voor het plaatsen van zonnepanelen (Lees meer hierover in de Weekkrant). Uit een tiental offertes hebben wij één aanbieder geselecteerd, op basis van:

  • uitstekende voorwaarden en garanties
  • betaalbaar systeem met een optimale opbrengst
  • degelijkheid en omvang van het bedrijf
  • lokaliteit
  • betrokkenheid

De Partner uit Leusden voldeed het beste aan onze eisen die wij gesteld hebben. Eigenaar Jan Costa gaat zich samen met een collega op 4 oktober a.s. in de Emmauskerk aan het Soesterkwartier voorstellen, zijn aanbod toelichten en jullie vragen beantwoorden.

Aanvang: 20.00 uur zaal open 19.30 uur

Uiteraard nemen wij u die avond ook mee in de afwegingen die het zonnecollectief heeft gemaakt.

U kunt óók meedoen. Want hoe meer mensen meedoen, des te lager de prijs. Wij zien uit naar uw komst en een nog duurzamer Soesterkwartier!

Actie collectief inkopen zonnepanelen

Bron: Duurzaam Soesterkwartier