Soesterkwartier, “dance Centre” 8 oktober 2018. Het wordt drukker en drukker in de Power Hoppers Hip Hop groep. Wederom zijn er nieuwe “hoppertjes”bijgevoegd.

Het is even wennen voor de nieuwe leden,maar het inpassen in de groep verloopt naadloos. Natuurlijk zitten alle ingestudeerde passen en bewegingen er nog niet in, maar ze leren snel.

Er wordt hard gewerkt aan het optreden voor december en ze hebben er duidelijk veel zin in. Met af en toe wat danspassen en een andere performance, om de broodnodige energie kwijt te kunnen, lukt het Chiara en Anita het hele spul in het gareel te houden. Het samen oefenen < dus gelijk beginnen en gelijk eindigen, waarbij het de bedoeling is dat ze allemaal het zelfde doen>> is op zich een aardige opgave. En na wat herhalingen lukt dat perfect.

De nieuwe mannelijke aanwinsten( 2 ) blijken een goede stimulans voor onze Nourayef die  duidelijk zijn expressieve vaardigheden laat zien. Dat is dus nog even aanpoten voor de anderen.

De Pauze is een race naar drinken en wat lekkers, maar dan snel weer de dansvloer op want het moge duidelijk zijn, de Power Hopper hebben er veel plezier in.

Karel van Rooy

Fotoreportage klik hier.