Dance Centre Soesterkwartier, 10 december 2018. Rond de klok van 18.30 is het eigenlijk wat opvallend stil bij het oefen Hiphop lokaal van de Power Hoppers. Een klein groepje “hoppers”meldt zich voor de “generale repetitie”. Volgende week, 17 december wordt er voor de ouders een uitvoering gegeven van hun ingestudeerde “dance”.

Chiara Hasper bespreekt  vooraf even wat er van ze verwacht wordt en unaniem wordt besloten dat de “generale” gewoon doorgaat.

Vaak wordt er door orkesten etc. altijd een “mindere”generale repetitie gedaan en volgt daarna een spetterend optreden. Hopelijk gaat dit niet voor de Power Hoppers op, want deze generale uitvoering  werd bijna tot in de perfectie uitgevoerd.

Eerst als groep, werd de gehele uitvoering gepresenteerd wat al applaus opleverde van Chiara/Anita en deze fotograaf. Toch nog even de puntje op de bekende i gezet. Na een rondje vrije expressie, werd er nogmaals de gehele “dance”tot leven gebracht. Waarlijk een mooi resultaat.

En om ieder Hoppertje ook de gelegenheid te geven, haar of zijn expressie te laten zien met deze uitvoering, werd er ook individueel gepresenteerd. Verrassend hoe deames en één heer zich manifesteren.

 

Volgende week 17 december, dienen de hoppertjes om 18.30 aanwezig te zijn voor de “warmingUp”. Ouders worden om 19.05 uur toegelaten tot de zaal. Het beloofd een mooie uitvoering te worden van de Power Hoppers Soesterkwartier. En ere wie ere toekomt, een mooi succes van Chiara Hasper, die als docente ( dansjuf) dit toch heeft gerealiseerd.

Voorts wordt verwezen naar de oproep van de Speeltuin SK ( leden) voor het kerstfeest op 21 december, aanmelden is een vereiste i.v.m. de Kerstman.

Karel van Rooy

foto impressie.