Optreden van Marco Hemelrijk in de Vijverzaal van Puntenburg.

Home/Actueel/Optreden van Marco Hemelrijk in de Vijverzaal van Puntenburg.

Vanavond was het in de Vijverzaal van Puntenburg, weer een ouderwetse “happening”. Een ambulant verslaggever doet namens de redactie verslag, waarvoor onze dank.

Soesterkwartier 20 mei: Carel Cramer:

“Toen ik de zaal binnenkwam was het optreden van Marco al begonnen, en zat de stemming er al goed in.  De zaal was rijk gevuld met bewoners en gasten. De puntenburg Line Dancers gaven acte de présence.  De catering was druk met het schenken van koffie en fris, en anders.  En gaande weg komen er nog meer bewoners en gasten binnen.

Het was een rijk gevarieerd optreden,  en op de klanken van Summertime Blues stappen de line dancers prachtig heen en weer.  En ook Dolly Parton en Kenny Rogers ontbreken niet.

Bijzonder was dat Marco’s ouders en dochter Selena het optreden bijwoonden, dat komt niet zo vaak voor, want meestal zijn de optredens veel verder weg. En hij kent alle nummers uit zijn hoofd….Da’s extra knap dus.

Pratend met diverse bewoners en bezoekers blijkt unaniem dat dit een prachtig evenement is. De evenementen commissie kan tevreden zijn dus.  Regelmatig klink een goedkeurend applaus zowel voor Marco als de Dancers.”

Foto’s en verslag door Carel Cramer

Foto’s  klik hier.

 

Eén reactie

  1. Lia v Houten 21 mei 2017 om 10:27- Antwoorden

    Was een geweldige fantastische Avond. Iedereen heeft er van genoten !!!
    Verheug me alweer op de volgende Country-Avond van 1-Juli

Geef een reactie