Opening projectenhuis Soesterkwartier en Langs Eem en Spoor

We nodigen je van harte uit voor de opening van het projectenhuis aan de Noordewierweg nr 127.

De opening is op woensdag 29 maart. Tussen 12.00 en 19.00 uur kun je langskomen wanneer het jou uitkomt. Om 17.00 uur zal wijkwethouder Astrid Janssen het Projectenhuis officieel openen.

Tijdens deze openingsdag kun je kennis maken met de gastheren en gastvrouwen van het Projectenhuis en zelf zien wat het projectenhuis is en waarvoor je er terecht kunt. Daar vertellen we je hieronder alvast wat meer over.

Actie uit wijkperspectief Soesterkwartier

Het opzetten van het projectenhuis is één van de acties uit het Wijkperspectief Soesterkwartier.

In het projectenhuis kan iedereen terecht met vragen over:

  • alle projecten van de uitvoeringsagenda wijkperspectief Soesterkwartier,
  • de overige gemeentelijke projecten in het Soesterkwartier zoals de Noordewierweg of herinrichting Palmstraat/Hulststraat
  • de projecten in de Wagenwerkplaats, Trapezium, Eemplein, De Nieuwe Stad en Kop van Isselt (samen Langs Eem en Spoor)

Openingstijden

Op dit moment kun je op de volgende momenten met je vragen terecht in het Projectenhuis:

  • Dinsdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur
  • Woensdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur
  • Donderdagavond van 17.00 – 20.00 uur.

De gastheren en gastvrouwen in het Projectenhuis zijn bewoners uit het Soesterkwartier, medewerkers van de gemeente of medewerkers van organisaties in de wijk. Zij beantwoorden alle vragen zo goed mogelijk of verwijzen gericht door als zij een antwoord niet weten.

We hopen de openingstijden in de komende periode verder uit te kunnen breiden. Daarvoor hebben we meer gastvrouwen en gastheren nodig. Wil je daarbij helpen? Op woensdag zal er meer informatie over worden gegeven.

Samenwerken

In het projectenhuis is het ook mogelijk om elkaar te ontmoeten over een project in het Soesterkwartier of Langs Eem en Spoor waar je samen aan werkt. Of een inloopspreekuur voor een project organiseren. Dat kan tijdens de openingstijden en voor zover er plek is. Het is niet de bedoeling er vergaderingen of grote bijeenkomsten te organiseren. Daar zijn andere plekken in de omgeving veel meer geschikt voor, zoals het Wijkmuseum, de Vijverzaal in de Puntenburg, de Emmauskerk of verschillende locaties in Langs Eem en Spoor.

Vragen?

Heb je vragen over het Projectenhuis? Dan kun je altijd langskomen tijdens de genoemde openingstijden!