mamacafeVrijdag 24 januari 2014 opent wethouder Lubbinge het nieuwe Mamacafé Soesterkwartier.

Mamacafé Soesterkwartier is een nieuwe ontmoetingsplek in het Soesterkwartier voor moeders om andere moeders te ontmoeten, tips uit te wisselen en samen thee of koffie te drinken.

Mamacafé Soesterkwartier is een initiatief van moeders uit de wijk in samenwerking met Welzin en het consultatiebureau op de Noorderwierweg. Heb jij als moeder de behoefte om andere moeders met kinderen uit de buurt te ontmoeten? Zit jij ook vol vragen over het moederschap? Lijkt het je leuk om regelmatig leuke activiteiten te ondernemen met andere moeders? Of gewoon samen thee of koffie te drinken? Dan is Mamacafé Soesterkwartier iets voor jou!

Moeder worden en moeder zijn is een groot avontuur, maar kan ook een grote zoektocht zijn. Het delen van ervaringen en gevoelens met andere moeders en het uitwisselen van tips, kan helpen om zekerder en met meer plezier moeder te zijn.

Je kunt het Mamacafé Soesterkwartier vinden in voorschool de TamTam van de SKA. (Stichting Kinderopvang Amersfoort) Een gezellige kindvriendelijke omgeving in basisschool de Magneet.

We zijn elke 2e en 4e vrijdagochtend van de maand open. Eén keer in de maand is er een thema-ochtend, een workshop of een leuke creatieve activiteit. De andere vrijdagochtend is er een open inloop. Entree is gratis en kinderen zijn natuurlijk van harte welkom.

Mamacafé Soesterkwartier Voorschool de TamTam van de SKA, in basisschool de Magneet, Maasstraat 2

Van 09:30-11:30 uur Elke 2e en 4e vrijdagochtend van de maandag

Website: www.mammacafesoesterkwartier.nl

E-mailadres: info@mamacafesoesterkwartier.nl

Facebook: facebook.com/mamacafesoesterkwartier

We zien uit naar je komst!