Alle locaties van MBO Amersfoort zijn op woensdag 12 december van 18.00 – 21.00 uur open voor iedereen die zich wil oriënteren op of aanmelden voor een mbo-opleiding. Tijdens het Open Huis kunnen jongeren bij alle locaties in gesprek gaan met studenten en docenten van verschillende opleidingen of centrale voorlichtingen bijwonen. Ook zijn er keuzecoaches aanwezig die jongeren graag helpen bij de juiste keuze voor een vervolgopleiding.

De defensie-opleidingen ‘Medewerker Veiligheid en Vakmanschap’ niveau 2 en 3 van de School voor Veiligheid zijn sinds kort verhuisd. Interesse in een defensie-opleiding? Bezoek dan de locatie Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Voor opleidingen in de Publieke en Particuliere veiligheid (bijv. Beveiliger of Handhaver Toezicht en Veiligheid-Politie) bezoek dan de locatie Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Voor meer informatie over het Open Huis en de locaties, kijk op www.mboamersfoort.nl.

MBO Amersfoort

Een vervolgopleiding kiezen is niet gemakkelijk. MBO Amersfoort is de grootste aanbieder van mbo-onderwijs in de regio Amersfoort met een opleidingsaanbod van meer dan 150 opleidingen, zowel in de BOL (beroepsopleidende leerweg) als in de BBL (beroepsbegeleidende leerweg). MBO Amersfoort zet haar kennis en ervaring graag in om leerlingen van het vmbo en havo te helpen bij het maken van de juiste opleidingskeuze.
MBO Amersfoort staat bekend om haar innovatieve wijze van mbo-onderwijs waarbij studenten het beroep leren in leerbedrijven, met echte klanten. Voorbeelden hiervan zijn Leerhotel Het Klooster, AdminCompany, Fit Academie Bokkeduinen, First Class en Garage Barneveld.

Bron: Stad Amersfoort, Veronique Verver