Naast de ingang van de wagenwerkplaats,is een mooi initiatief ontstaan op ICT gebied. U wordt uitgenodigd om naar de open dag te komen op de Soesterweg.

Waardevol en leerzaam werk in de IT
Welkom bij CyberHelden, een sociale onderneming uit Amersfoort. Wij bieden talentvolle mensen met een vorm van autisme (of een andere afstand tot de arbeidsmarkt) een waardevolle en leerzame dagbesteding in de IT

.
We voeren beveiligingsscans uit, programmeren en testen software, bouwen websites en repareren computers en andere elektrische apparatuur. Juist door de unieke kwaliteiten van onze medewerkers zijn wij hier heel goed, nauwkeurig én betaalbaar in. Lees verder over Cyberhelden >

30 november Open Huis CyberHelden

CyberHelden is een social IT startup en biedt talentvolle mensen met een vorm van autisme (of een andere afstand tot de arbeidsmarkt) een waardevolle en leerzame Dagbesteding in de IT. Graag nodigen wij u uit voor ons Open Huis op 30 november vanaf 15:30 uur aan de Soesterweg 236 in Amersfoort.

Werken bij CyberHelden
Op dit moment hebben wij nog plaats voor dagbesteding. Om bij ons te werken hoef je nog geen IT specialist te zijn. Wel vinden we het belangrijk dat je interesse in IT hebt en dat je gemotiveerd bent om te werken en jezelf te ontwikkelen.

Zie je jezelf werken bij CyberHelden en heb je een indicatie voor dagbesteding? Neem dan samen met je persoonlijke begeleider contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking bij ons op kantoor. Lees verder over werken bij CyberHelden

Computerhulp waar je blij van wordt
Nederland digitaliseert in hoog tempo. Veel mensen, instellingen en bedrijven kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Computerhulp die CyberHelden u graag biedt. Of het nu gaat om email- of internetproblemen op te lossen, computers te installeren, opschonen en repareren, websites te bouwen of beveiligingsscans uit te voeren: u bent welkom bij CyberHelden.

Met welke computerhulp gaan wij u blij maken?
Mail naar info@cyberhelden.nl of bel direct 033-4800483.

O ja, ook voor de reparatie van andere elektrische apparaten, zoals bijvoorbeeld televisies, bent u bij ons aan het juiste adres.

Check of u gehackt bent of dat uw data gelekt is
In de loop der jaren zijn miljoenen accounts gehackt of gelet zonder de eigenaren dat weten. Een van de programmeurs van CyberHelden heeft een programma op deze website gezet, waarmee u kunt checken of u ooit gehackt bent en welke gegevens mogelijk gelekt zijn. in of een ander account, zoals bijvoorbeeld van Apple, Marktplaats, Facebook, LinkedIn of Ziggo.

Red.KvR