Beste bewoner,

Op woensdag 1 november 2023 bent u tussen 18.00 uur en 21.00 uur van harte welkom op onze inloopbijeenkomst in de Emmaüskerk aan de Noordewierweg 131. Dan willen we u graag het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Noordewierweg laten zien. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Programma

De bijeenkomst is verdeeld over twee ruimtes. In een ruimte presenteren we ieder half uur in ongeveer vijftien minuten het participatie- en ontwerpproces. Wat hebben we vanaf eind 2020 samen met de buurt gedaan op weg naar het voorlopig ontwerp? Ook laten we zien welke stappen we nog moeten nemen tot aan de start van de uitvoering medio volgend jaar.

In de andere ruimte kunt u reageren op het voorlopig ontwerp. We gaan graag met u in gesprek.

U kunt beide ruimtes geheel vrijblijvend binnenlopen op het moment dat u het meest schikt. U hoeft de presentatie niet bij te wonen om op het voorlopig ontwerp te kunnen reageren.

Ik ben verhinderd op 1 november. Wat nu?

Stuur dan een e-mail naar noordewierweg@amersfoort.nl. U ontvangt de presentatie en het voorlopig ontwerp in uw mailbox. Uw reactie is vervolgens welkom op ons e-mailadres.

Hoe gaan we verder?

Het komende kwartaal zoeken we een aannemer die het ontwerp gaat uitvoeren. Daarna werkt de aannemer het voorlopig ontwerp uit tot een definitief ontwerp. De aannemer bepaalt de manier waarop hij de werkzaamheden uitvoert en maakt de tekeningen die nodig zijn voor de uitvoering. Al die informatie delen we met u tijdens een volgende bijeenkomst. Naar verwachting gaat medio 2024 de schop in de grond.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project of deze brief? Kijk dan eens op www.amersfoort.nl/noordewierweg of stuur projectmanager Mark Keultjes een e-mail via noordewierweg@amersfoort.nl. U kunt hem ook bellen op telefoonnummer 06 5546 5713.

Vanuit de Werkgroep Noordewierweg Verbindt is Bets Beltman de contactpersoon, bereikbaar via e-mailadres noordewierweg@soesterkwartier.nl of op telefoonnummer 06 3419 9366.

Graag tot ziens op woensdag 1 november!

Met vriendelijke groet,
namens burgemeester en wethouders van Amersfoort en Werkgroep Noordewierweg Verbindt,

Mark Keultjes
Projectmanager