Logo-Redactie-indebuurt in het Soesterkwartier

Woont u in het Soesterkwartier? Dan maak ik u graag attent op de nieuwe sociale plannen die er voor het Soesterkwartier in de maak zijn, of, misschien is het eigenlijk allemaal wel als vanouds…..

Om de mening en ideeën van iedereen te weten te komen, wordt er binnenkort een Wijktafel over dit onderwerp georganiseerd. Meer weten, klik hier.  Aanmelden kan op 3812indebuurt@gmail.com

“Gebruikte Stenen – Industrieel Erfgoed in de Provincie Utrecht”

Dit weekend op RTV Utrecht uitzending van deel 3 van de documentaire serie over Industrieel Erfgoed.

Deel 3 – 29 en 30 oktober 2016: De verplaatsende mens.Infra-gebonden industrie rondom wegen, spoor en water. 

Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan de Wagenwerkplaats – met o.a. aandacht voor de Veerensmederij, waar Holland Opera is gevestigd. 

Wist u dat de jeugdproduktie Roodhapje van Holland Opera door een internationale jury uitgeroepen is tot de beste (jeugd)opera van 2016? De komende kerstvakantie wordt de opera weer opgevoerd. 

Op  zaterdag  29 oktober   

Ø  Van  12.00-17.00 uur  in het Wijkmuseum (St. Bonifaciusstraat 61)  “de Groote Oorlog, Belgen in het Soesterkwartier”.

Ø  Magda Banning van Samenspel Natuurlijk nodigde mij  uit om naar het festifairfestifal in Leusden te komen … zij doet ook mee aan dit festival! 

Ø  Om 18.30 uur De Smullenpannen in het Kascafe – in de War, Geldersestraat 6 – reserveer nu!

Eetcafe de Smullenpannen is weer terug van weggeweest! In een nieuw jasje en een nieuw huis. Onder leiding van Charlotte wordt er deze keer een overheerlijke maaltijd klaargemaakt. Tegen het einde van de maaltijd kun je onder het genot van een drankje luisteren naar live muziek. Deze avond is er Jazz van Ben Calis. De maaltijd is vegetarisch en wordt geserveerd om 18.30 uur. Kosten zijn €7,50 p.p. (contant betalen) Reserveren kan tot uiterlijk 28 oktober via: smullenpannen@dewar.n

Op  zondag 30 oktober

Ø  Zondagmiddag van 14.00-16.00 uur Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats.. 

Op  maandag 31 oktober 

Ø  Op maandagavond 31 oktober vindt in het KAdECafé in het Eemhuis de Stadsquiz plaats. Ik ontving het volgende bericht:

Zoals u weet, wordt u maandagavond verwacht voor de finale van de Stadsquiz 2016 in KAdEcafé aan het Eemplein. [….]. Mocht u nog niet weten met wie u op deze avond een team gaat vormen, dan verwijs ik u naar deze website:
Daar kunt u ook meer informatie vinden over de andere deelnemers, het programma van de avond, de organisatie en de vragen van de voorronde. Dit laatste om een indruk te krijgen van het soort vragen dat u verwachten kunt.
En natuurlijk is het een loffelijk streven om de trofee van keistadkenner in de wacht te slepen, maar zie het ook als een (ont)spannend en onderhoudend avondje uit.
Nodig gerust vrienden, familie en collega’s uit om u aan te moedigen en vraag daarbij of ze voor 19.45 uur aanwezig willen zijn.

Bij deze dus!!!! ( wel leuk als u langskomt)

Op dinsdag 26 oktober

Ø  Voor wie de ontwikkelingen in De War op de voet volgt: a.s. dinsdagavond wordt  er aan het einde van de raadsvergadering een belangrijke motie besproken.

Als die motie wordt aangenomen zou dit betekenen dat er nogmaals in de gemeenteraad een bespreking komt over De War. Klik hier.

promotie-3812indebuurt-wijktafel

Wordt vervolgd, met vriendelijke groet, Joke Sickmann