7 juli        11.00-16.00 uur Indonesië in het Wijkmuseum Soesterkwartier, expositie Herman Klaasen. Tevens een selectie uit de kunstverzameling van Gerard Mosterd.     Herman Klaasen zal zelf ook aanwezig zijn.

Meer weten? Zie: https://www.wijkmuseumsoesterkwartier.nl

Voor het verslag van de opening zie: https://www.soesterkwartier.info/kunst-uit-indonesie

7 juli          actiedag Noordewierweg 

Noordewierweg geen racebaan!

De afgelopen maanden hebben Soesterkwartierders en de SP samen actie gevoerd om de Noordewierweg veiliger te maken. Terwijl iedereen ziet dat er vaak te hard wordt gereden, zijn er veel fietsers, voetgangers en schoolkinderen die de gevaarlijke weg moeten oversteken. En de actie lijkt succes te hebben!

op zaterdag 7 juli om 11:00u spuiten we met (in water oplosbaar) spuitkrijt  een paar keer “30” op de weg. Automobilisten ontvangen ter hoogte van de AH een flyer, met de oproep om zich aan de 30 km te houden .

www.noordewierweggeenracebaan.nl

8 juli        Struinen in de tuinen in het Soesterkwartier https://www.struinenindetuinen.nl/amersfoort

Jan Kees Helms Schiestraat 1 12:00 / 13:30 / 15:00 Jan Kees Helms mengt geluiden van een zondagmorgen in 033, met een vertraagde versie van het lied “Sunday Morning” van Velvet Underground. http://listenluisteren.tumblr.com

WhoCares Tulpstraat 69b 12:45 / 14:15 / 15:45 Vijf muzikale enthousiastelingen die zichzelf niet te serieus nemen. WhoCares speelt covers vanaf de jaren 70 tot nu die iedereen kent!

Amersfoorts Vocaal Ensemble Plataanstraat 18 12:00 / 13:30 / 15:00 Kamerkoor dat muziek brengt van renaissance tot nu met vaak verassende toevoegingen van instrumentalisten en andere kunstvormen. www.amersfoortsvocaalensemble.nl

10 juli      Raadsbijeenkomst Noordewierweg                                

                  Noordewierweg geen racebaan!

Op 10 juli om 20:00u gaan we in het stadhuis de 1300 handtekeningen aanbieden aan wethouder Buijtelaar. Hierbij eisen we een veiligere Noordewierweg en stellen we voor om op de langere termijn met bewoners en winkeliers in gesprek te gaan hoe het gebied er in de toekomst uit zou  moeten zien.

Een uur voor het aanbieden van de handtekeningen (10 juli 19:00u) komen gemeenteraadsleden naar het Soesterkwartier om met bewoners in gesprek te gaan. Als u ook uw zegje wilt doen, meldt u dan aan via Bets Beltman ivm de beschikbare tijd.

Tel. 06 34 199 366

www.noordewierweggeenracebaan.nl

11 juli      12.00-16.00 uur    Indonesië in het Wijkmuseum Soesterkwartier.  Vanaf heden in de maanden juli en augustus ook op woensdag open. Incidenteel zal Herman Klaasen ook aanwezig zijn.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

                            Amando is dood:

https://www.youtube.com/watch?v=s4i-ass2QYg

De Stadsbron over Armando:  www.destadsbron.nl

Opgeven voor de nieuwsbrief: http://www.destadsbron.nl/nl/nieuwsbrief

http://wagenwerkplaats.eu/gezocht-graffiti-artiest-voor-kale-muur-op-wagenwerkplaats