Op donderdagavond 15 november a.s. houdt EVON een marktplaats. Tijdens deze open netwerkavond presenteren de vrouwelijke EVON ondernemers hun core business en expertise. Zij zijn van vele markten thuis, dus dat is goed zakendoen!
Een aantal EVON ondernemers presenteert zich middels een stand, maar er zijn ook workshops en spreekuren. Marlies Schnackers van Intact en Bianca Metsemakers van Metsemakers Legal helpen u zich meer bewust te worden van uw waarden en kwaliteiten of welke juridische zaken van belang zijn bij het ondernemen.
Bij Vera Verburgt van Active Info, Caroline Hulsman van Tundun Communicatie & PR, Ineke van Ommen Kloeke-Vos van Vos financieel beheer en Vera van Randwijck van Van Randwijck voedingsadvies kunt u terecht met praktische vragen over uw boekhouding, hoe u hoger in Google komt, hoe u sociale media inzet,  hoe u zich beter kunt profileren in de markt welke voeding bij u past om een fitte ondernemer te zijn en te blijven, Kortom, genoeg aanbod.
U kunt zich bij binnenkomst intekenen voor een workshop en/of spreekuur, maar vol = vol. Daarnaast is er alle gelegenheid tot het leggen van nieuwe contacten en het versterken van bestaande,  met als doel: samenwerken en zakendoen.
EVON wil hiermee de aanjager zijn van een terugkerend netwerkevenement waarbij ieder jaar een ander ondernemersnetwerk de organisatie voor haar rekening neemt en zo haar leden de gelegenheid biedt zich te presenteren.

Locatie: De marktplaats vindt plaats bij Ambiance Houtrust, Heideweg 23, 3829 BC  Hooglanderveen. Ondernemers, klanten, en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Inloop vanaf 19.30 uur, einde om 22.30 uur. Entree is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.evon.net.
Nuttigen en netwerken Voorafgaand aan deze avond kan er vrijblijvend en op eigen kosten worden gegeten bij Ambiance Houtrust. Een tafel wordt gereserveerd.  Opgave menu bij de kok vanaf 17u30. Aanmelden via de website www.evon.net en geef duidelijk aan of je wel of niet vooraf komt eten.
Over EVON EVON staat voor Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en is in 1993 opgericht met als doel vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en zichtbaar te maken. EVON is gevestigd in Amersfoort en is met meer dan 100 vrouwelijke ondernemers het grootste regionale vrouwennetwerk in de regio ’t Gooi- en Eemland.
EVON organiseert bijeenkomsten en workshops gericht op verhoging van de kwaliteit van het ondernemen en het verschaffen van informatie over economische, juridische en sociale regelingen. Daarnaast investeert EVON in waardevolle netwerkcontacten en vormt zij een platform voor samenwerking en inkoopvoordeel. Lees meer op www.evon.net.
EVON bijeenkomsten najaar 2012
Donderdag 15 november Marktplaats voor en door ondernemers
Dinsdag 11 december Bedrijfsbezoek
Woensdag 16 januari Nieuwjaarsbijeenkomst

Bron:  Caroline Hulsman