Het allerfijnste van de zomer is de warmte van de zon te voelen. Voelen dat je batterij weer wordt opgeladen. Misschien heb je binnenkort ook vakantie en heb je nog meer tijd om te genieten van zon, ruimte en vrijheid. Wij genieten van onze tuin, zwemmen, leuke festivals en zomerse dansfeesten. De groepsactivieiten staan even stil en beginnen half september weer.

Vorig jaar september is Namaste, ruimte om tot jezelf te komen, officieel geopend. Wat hebben we een prachtig en succesvol jaar achter de rug. Met zoveel mooie ontmoetingen. Soms kunnen we het zelf niet geloven ….
Een super Openingsweek, sfeervolle Massageavonden, intieme Rode tent avonden, actieve Lekker in je Lijf avonden, een vrolijke Geluksroute …. En natuurlijk de individuele sessies bij Pad van Verlies en de diverse massages.
De wereld een beetje mooier maken. Daar worden wij blij van!

In deze nieuwsbrief onze activiteiten voor de maanden september tot en met december. Een aantal activiteiten lopen door zoals de massage avonden, de Rode tent, Lekker in je Lijf. Ook nieuwe activiteiten zoals 1 keer in de maand een gezamenlijke maaltijd: Love Food. Eerste keer is op 6 oktober.

Namaste staat dit jaar ook met een stand op het Inspiratiefestival in Amersfoort op 10 september.

Leuk om je in september weer te ontmoeten!

Wilco & Lieneke

Wilco en Lieneke
Lieneke en Wilco
Agenda
September
  07- Massageavond
12- Lekker in je vel
14-Tantra voor vrouwen          (introductie)20- Rode tent Amersfoort
23- De weg naar nieuwe
levenslust (1e)
24- Zensuele Zondag
27- Boeken beleven
28- Tantra voor vrouwen          4 avonden (1e)
Oktober
  05- Massageavond
06- Samen eten
07- De weg naar nieuwe
levenslust (2e)
10- Lekker in je Lijf
12- Tantra voor vrouwen (2e)
18- Rode tent Amersfoort 
22- Rite of the Womb
26- Tantra voor vrouwen (3e)
29- Zensuele Zondag
November
  02 – Tantrische Massageavond
09 – Tantra voor vrouwen (4e)
10 – Samen eten
14 – Lekker in je lijf
22 – Rode Tent Amersfoort
24 – Ritueel methode bij rouw
26 – Zensuele Zondag
29 – Boeken beleven
December
  07 – Tantrische Massageavond
08 – Samen eten
12 – Lekker in je lijf
20 – Rode Tent Amersfoort
24 – Zensuele kerstavond 
Aanmelden
rode tent
weg naar nieuwe levenslust
massageavond
lekker in je lijf
Zensuele Zondag
Samen eten
Boeken (be)leven
De weg naar nieuwe levenslust
De weg naar nieuwe levenslust
Tweedaagse workshop op zaterdag 23 september & 7 oktober.
Wil je ook weer stromen en leven uit verlangen maar blijft er iets uit je verleden remmend werken? Ben je nog niet klaar met een verlies? Een scheiding? Verlies van je baan? Verlies van een geliefde?
Geef je dan op voor deze tweedaagse. Geschikt voor jou als je verlangt naar meer energie, warmte en liefde. Onderzoeken wat bij jou remmend werkt.
Ik werk met lichaamswerk, meditaties, rituelen en ontspanningsoefeningen.
info en aanmelden
Tantra voor vrouwen
Tantra voor Vrouwen
Voor veel vrouwen is de introductieavond een eerste stap naar de Kunst van heerlijk Leven. Ik laat je proeven aan de geheimen van tantrisch leven. Heb je de smaak te pakken dan kun je meedoen met de 4 avonden Tantra voor vrouwen. Tantra is makkelijker dan je denkt: stop met denken, begin met voelen. Bewust zijn op wat  je doet en wat iets met je doet.
Introductieavond: 14 september
Vier avonden 28/9, 12/10, 26/10 en 9/11
info en aanmelden introductie
info en aanmelden vier avonden
Zensuele zondag
Zensuele zondag
Vanaf september organiseren wij iedere maand 1 zondag een tantrische middag; een zensuele zondag. Een heerlijke middag om te ontmoeten, te spelen, samen te zijn en te genieten. Tijdens deze middagen maken we verbinding met ons zelf en gaan we in contact met de ander.
info en aanmelden
Rituelen bij leven en dood
Rituelen bij leven en dood.
Afgelopen jaar heb ik met verschillende vrouwen een ritueel mogen uitvoeren rondom een onverwerkt verlies. De vormgeving van het ritueel is maatwerk. Verder mocht ik drie keer een ritueel ontwerpen voor vrouwen die een bijzondere verjaardag gingen vieren. Een kroonjaar: 50/60 jaar. Ook op maat gemaakt voor de jarige en haar gasten.

Naast zelf ontworpen rituelen maakt Lieneke soms ook gebruik van oude rituelen zoals het Latifa gebed en Ho’oponopono, een vergevingsritueel. Heel intens om te ervaren.

In het najaar gaan Wilco en Lieneke de Samasati meditatie geven. Een meditatie over de ontkenning en angst voor de dood. Heel intens en diepgaand.
Prachtig om dit samen te geven. Wilco als gecertificeerd facilitator van de social meditation en Lieneke als ritueel begeleider bij verlies en rouw. Datum volgt.

Lekker in je Lijf
Lekker in je lijf
Om aanwezig te zijn in je lichaam is dans en beweging het fijnste instrument. Bewegen en ademen om te voelen dat je leeft! De actieve mediaties in vorm van dans en shaken brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging. Eén keer in de maand op woensdagavond.
12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december.
Aanmelden Lekker in je Lijf
Samen eten
Samen eten
Wat is heerlijker dan samen te eten, elkaar te ontmoeten en gespekken te voeren tijdens een lekkere maaltijd. Eén keer in de maand op vrijdag avond kun je samen lekker eten bij Wilco en Lieneke.
Wij maken een vegetarisch 3 gangen menu inclusief een drankje en gezelligheid.
In 2017: 6 oktober, 10 november en 8 december.
Aanmelden Samen eten
Als je danst en beweegt, wordt je lichaam vloeibaar en levendig. – Margot Anand –
Inspiratie festival
Inspiratiefestival
Op zaterdag 10 september staat Namaste ook op het Inspiratiefestival in Amersfoort. Kom je ook genieten van muziek, eten, kraampjes en workshops? Meld je aan via www.inspiratiefestival.nl