Gezocht: Muzikale mannen!

Na in het najaar van 2012 een aantal keren succesvol te hebben opgetreden met de kleine musicalproductie “Het Aanbod”, onder meer tijdens het korenfestival Totaal Vokaal Centraal, is de Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal weer klaar voor een nieuwe grote voorstelling. In november 2013 en februari 2014 voert Totaal de musical “A New Brain” van William Finn en James Lapine op in Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. De cast voor de nieuwe productie is bijna rond, maar we hebben nog plaats voor enkele MANNEN, zowel tenoren en bassen, met enthousiasme, lef en enige zangervaring.

Totaal heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om originele repertoirekeuze . Ook A New Brain is dus geen standaardmusical. Het verhaal draait om hoofdpersoon Gordon Schwinn, een componist die hersenletsel oploopt. Gordon, zijn naasten en zijn hulpverleners hebben elk zo hun eigen manier om met Gordon’s crisis om te gaan. Paniek, begrip, wanhoop, probleemkaping, ontkenning… Genoeg dynamiek voor een boeiende voorstelling met hilarische en ontroerende momenten, met heerlijke muziek.

A New Brain is vrijwel geheel gezongen, met een groot aantal ensemble- en koorstukken, in uiteenlopende popstijlen. Zoals altijd zal ook deze uitvoering worden begeleid door een (semi-) professioneel combo. De repetities voor A New Brain staan onder leiding van muzikaal leider Reinier Bavinck en regisseur/choreografe Angelique Severs.

Kijk op voor meer informatie op www.muziektheater-totaal.nl of mail naar pr@muziektheater-totaal.nl

Bron: De Stad Amersfoort