Op zondag 5 februari treden ruim 100 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Amersfoort. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma/Amersfoort.
Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. Een band speelt bij een katoendrukkerij in het centrum, in de Horizon gebruikt een improvisatiegroep de kamerplanten als props.
Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.
Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.
Gluren bij de Buren Amersfoort wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met Scholen in de Kunst en met dank aan Hell Makelaardij
GLUREN BIJ DE BUREN Amersfoort
Zondag 5 februari 2023
12:00 – 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig