dsc_2017Wat te doen op een zondagmiddag. Zoals 23 oktober 2016, als het buiten toch wat aan de frisse kant is. Wel een optie was een optreden te bezoeken van Marco Hemelrijk, Countryzanger in de Vijverzaal van Puntenburg.

Wel dat hadden een groot aantal mensen ook bedacht. Om 1400 uur, was het in de Vijverzaal weer ouderwets “vol”. Misschien mede of juist door de muziekkeuze van Countrymuziek was een groot gedeelte van de zaal bezet met “Line”dansers van jong tot oud. Vele bekende gezichten uit vaste dansgroepen en zelfs uit de stijldans-groep, waren op dit optreden afgekomen.

dsc_5749Marco Hemelrijk, die voorzichtig begon, moest al snel zijn hele repertoire te voorschijn halen. De kenners onder deze specifieke muziek, genoten ten zeerste en de dansvloer was dan ook al snel gevuld. En bleef gevuld.

Een speciale begroeting van Will ( van Will en Friends ) <  die 11 november weer optreed >  en de Countryzanger die elkaar kenden uit “het circuit”.

Don’t break my heart werd toch wel de “dance”hit, als de bezoekers de vloer op gaan. dsc_5697En laat nu, tijdens het zingen van , I Will Always Love You van  Dolly Parton, de dame in kwestie zelf ook binnen komen.

En op de wat langzame nummers, konden ook het stijl-danspaar hun hart ophalen met een “gewone”Slowfox. Voor elk wat wils.  Zelf een  nummer in een driekwartsmaat, werd aangewend om speciale “line dance” passen te demonstreren.

dsc_5696Een zeer druk en uiterst gezellige optreden van deze countryzanger.

De catering werd ook weer ouderwets verzorgd door Koks-Mediair.

Verslag en fotoreportage Karel van Rooy.

klik hier voor foto’s