Mama & Papa Café Soesterkwartier, voorheen Mamacafé Soesterkwartier, is een ontmoetingsplek  voor (aanstaande) mama’s, papa’s, opa’s en oma’s en hun (klein)kinderen t/m 6 jaar. Wil jij graag in contact komen met andere ouders? Zoek je speelkameraadjes voor je kind(eren)? Wil je iets leuks doen samen met je kind(eren)? Kom dan naar de Mama & Papa Café Soesterkwartier- ochtenden en/of de Peuter & Kleuter Verkeerstuin!

Iedere tweede en vierde vrijdagochtend van de maand organiseren wij een Mama & Papa Café Soesterkwartier-ochtend op onze locatie Speeltuin Rivierenwijk. Je kunt bij ons leuke workshops volgen, samen met je kind(eren) knutselen, een kindertheatervoorstelling kijken en/of gezellig samen met andere ouders koffie/thee drinken terwijl de kinderen heerlijk binnen of buiten spelen. De toegang is gratis en natuurlijk kun je je kind(eren) meenemen. Kijk op onze website & op onze facebookpagina voor onze agendaplanning!

Locatie: Speeltuin Rivierenwijk, Dollardstraat 119

Tijd: 9:30-11:30 uur
Iedere eerste  & derde woensdagochtend van de maand organiseren wij samen met Verkeerstuin Amersfoort: de Peuter & Kleuter Verkeerstuin. Alleen voor kinderen t/m 6 jaar onder begeleiding van ouders/verzorgers. Kinderen kunnen samen in de verkeerstuin op fietsjes, loopautootjes en stepjes heerlijk (overdekt)rondrijden, er is een glijbaantje, vrolijke kleurplaten om te kleuren en er zijn heel veel kinderboekjes om te lezen. Voor alle ouders staat er een ontmoetingstafel waar we vanaf 10 uur met koffie/thee/ limonade & lekkers gezamenlijk een ‘bakkie’ doen. De toegang is gratis.

Locatie: Verkeerstuin Amersfoort, Soesterweg 312

Tijd: 10-11:30 uur
Facebook: mamacafesoesterkwartier
Website: www.mamacafesoesterkwartier.nl