Het hofbal van kv de Meerschuimers stond dit jaar in het teken van de jaren 90 van de vorige eeuw. Voor negen uur ‘s avonds werd aan de gasten verzocht om hun ‘plichtplegingen’ te doen waarna het officiële gedeelte werd afgesloten en het ‘statige’ tenue werd verruild voor jaren 90 kledij.

De avond was leuk bezet met gasten die dit feest wel wilden meemaken! Naast de polonaise werd er dan ook volop gedanst. De muziek werd geheel in stijl verzorgd door Drive in show ‘De Gouden Kei’.

Ook was er een ‘foto hoekje’ in gericht zodat iedereen op de gevoelige plaat kon worden vast gelegd. Natuurlijk werd de bar weer bemand (eh…. ‘bevrouwd’) door de mensen van de speeltuin soesterkwartier. Anita en Angelique waren deze avond de gastvrouwen en verzorgden alle hapjes en drankjes.

Als het dan gezellig is is zo’n avond ook weer snel voorbij (lijkt wel of de klok dan sneller loopt……) kv de Meerschuimers mag terugkijken op een geslaagd ‘Hofbal’. Volgende activiteit van deze vereniging is op zaterdag 11 februari, dan is het de beurt aan de kleine carnaval vierders op het gezinsbal, wederom natuurlijk in hun leutbunker waar een clown en een schminktafel aanwezig is. Tot dan!

 

Verslag en foto’s, Klik Hier: Ton Schimmel