De vakanties zijn weer achter de rug, scholen zijn begonnen en de laatste creditcard afrekeningen van de vakantie zijn ontvangen. Tijd dus om uw financiele situatie weer eens door te nemen. Wat gaat er de komende maanden veranderen voor u? BTW wordt verhoogd, huur-, zorg- en kindertoeslag worden verlaagd en de vaste lasten zullen volgend jaar nog meer stijgen. Het is zaak u zich daar tijdig op voor te bereiden.
Budgetcoaching Amersfoort gaat binnenkort weer van start met een tweetal informatieve thema-bijeenkomsten. Leren budgetteren en goed met geld. Leren budgetteren geeft u inzicht in uw inkomsten- en uitgavenpatroon. Besproken wordt: hoe zet je een eenvoudige thuisadministratie op, wat zijn mijn precieze inkomsten en uitgaven, maak ik voldoende gebruik van toeslagen, waar kan ik op besparen en hoe bepaal ik mijn budget en hoe hou ik mij daar aan?
In goed met geld behandelen wij de financiele opvoeding van uw kinderen. Waarom is het belangrijk dat je je kind leert goed met geld om te gaan Op welke leeftijd begin je daarmee en hoe doe je dat precies? We behandelen ondermeer zakgeld/kleedgeld, invloed van reclame, sparen/lenen en pinnen of contant.
Wilt u meer informatie over deze thema-avonden of wilt u meer weten wat een budgetcoach voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op www.budgetcoachingamersfoort.nl of mail naar info@budgetcoachingamersfoort.nl U kunt ons ook telefonisch bereiken op tel: 06 21809950

Bron: Stad Amersfoort