DSC_2893Tja en dan is het weer bijna voorbij. Wat op 20 juli , van start ging met de sport/ spelweek in de speeltuin Sk en de week er na de Theater-week in Speeltuin RV, de vele ochtenden en middagen bij Bosshardt,of Keistadkerk. Dan wel de ruime activiteiten in de Verkeerstuin, de speurtocht door de wijk of de kunstcreaties bij de kerk. Aan alles komt een eind.  B.A.S./ Bosshard/ Keistadkerk, SRO ( rugby )/ Verkeerstuin/ Speeltuin SK en RV/ Welzin/ Picknick, het was weer een hele klus om al die weken een gevarieerd programma te bieden.

unnamed (6)De slotakkoorden werden deze week gedaan door de Speeltuin Soesterkwartier met een hele week van activiteiten en een busreis naar de Julianatoren. En de mega Huttenbouw manifestatie in Speeltuin Rivierenwijk, met 10 tallen vrijwilligers en een ongekend aantal inschrijvingen. DSC_2519

Zondag 21 augustus zullen alle medewerkers van de afgelopen weken, in de verkeerstuin ( 16.00 uur) nog eens terug kijken op deze vakantie.

Van de laatste dag Huttenbouw en het vernietigen van deze “villawijk” wordt afzonderlijk verslag gedaan.

Speeltuin Soesterkwartier

DSC_2940De speeltuin Soesterkwartier, had een laatste “rustige”dag met het plaatsen van het luchtkussen. De skelterbaan en de opgezette spellen van de NUSO werd het toch nog een redelijk bezochte middag. Zo’s 55 kinderen bezochten de speeltuin. Limonade en ijsjes werden uitgedeeld. DSC_3006 Ook de kinderen zijn zichtbaar vermoeid van al hetgeen ze hebben gedaan. Maandag komt de “school”regelmaat weer terug.

CSC_3014De vrijwilligers deden nog steeds fanatiek mee met de spellen en groepjes kinderen streken neer in de speeltuin om in een draaimolen nog wat na te praten. Groepjes ouders deden hetzelfde en al met al was het een gemoedelijke aanblik.

Al schrijvende in dit verslag, nadert het regenfront met rasse schreden en zorgt voor een Hollands afscheid van de vakantieweken 2016 in het Soesterkwartier.

Alle organisaties, medewerkers, vrijwilligers, DANK.DSC_2944

De redactie ( verslaggevers)  Wijkwebsite, Nel en Karel, danken allen voor de genoten gastvrijheid bij de diverse activiteiten.

Verslag en foto reportage ( Speeltuin SK ) Karel van Rooy.

DSC_2946 DSC_2926