KunstWERK KunstWERK is een nieuw televisieprogramma dat vanaf januari wordt uitgezonden op RTV Utrecht. In dit programma staan cultureel ondernemerschap en talentontwikkeling centraal.
Een van de onderdelen van KunstWERK is In de lift waarin aanstormend creatieve talenten een pitch geven aan professionals uit de praktijk.

De winnaar van deze pitch krijgt € 2.500,-
Wilt u mee doen aan deze pitch? Geef u dan op via de site van voordekunst. Dit is een website waarop kunstprojecten in wording op zoek zijn naar aanvullende financiering door particulieren en bedrijven, ook wel ‘crowdfunding’ genoemd.
Als u zich opgeeft voor de KunstWERK pitch moet u voldoen aan de onderstaande criteria:
Criteria voor deelname: Iedereen die zich bezighoudt met professionele kunst en in de provincie Utrecht woonachtig of gevestigd is, mag meedoen. Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van een organisatie of van een bestaand evenement* en personen of initiatieven die buiten de provincie Utrecht gevestigd zijn**
* Het idee mag wel een nieuw onderdeel zijn van een bestaand evenement. **Uitgezonderd personen woonachtig buiten provincie Utrecht, die actief zijn/willen zijn binnen provincie Utrecht. Voorbeeld: regisseur/ dirigent uit Amsterdam die binnen de provincie Utrecht een concert wil organiseren.

Bron RTV