Er is veel vraag naar de gezelligheid en de met liefde bereide maaltijden van de eetlijn, het intitiatief om op verschillende plekken in het Soesterkwartier maaltijden te koken. Veel mensen die graag hun wijkgenoten willen leren kennen, de gezelligheid willen opzoeken en sámen en voor een zacht prijsje een heerlijke en voedzame maaltijd willen genieten, weten de eetlijn inmiddels te vinden.
Door een verhuizing stopt er nu een huiskamerrestaurant, en ook de dames die in de nieuwe sleutel kookten hebben het koken los moeten laten.
Daarom zijn we nu op zoek naar mensen die het leuk vinden om op vrijwillige basis te koken voor een groep. En wie voelt er voor om een eigen huiskamerrestaurant te starten? Wij hebben alle know how in huis als je dit zou willen.
De zoektocht naar nieuwe koks is voor ‘bij Bosshardt” op de Noordewierweg zowel als voor buurthuis “de nieuwe sleutel”. Daar is een volledig geoutilleerde keuken en staat alles voor nieuwe koks panklaar om aan de slag te kunnen. Het fijnst en gezelligst werkt het om in duo’s of met meer mensen te koken, dus je kunt ook je vrienden of buren vragen om samen te koken.
Bij Bosshardt op de Noordewierweg, is de vraag naar nieuwe koks voor de dinsdagen, om met de vaste vrijwilligers af te wisselen. Ook vinden we het leuk als er een kookgroep of huiskamerrestaurant voor jongeren in de wijk kan ontstaan.
Zeker als je alleengaand bent, dan kan samen eten een leuke manier zijn om mensen te leren kennen, verbinding en gezelligheid te te ervaren.
Aanmelden, of meer weten? Stuur me dan een berichtje. Ik ben sinds kort coördinator van de eetlijn.
Renate Breuls
contact@renatebreuls.nl