P3090788Na 7 weken voorbereiden

Dinsdag 10 maart, de kinderen van het Kinder-Resto deden examen. De afgelopen periode leerden ze allerhande lekkere maaltijd hapjes te bereiden. Van het schillen van aardappels en komkommers, tot aan de heerlijke gevulde bladerdeeg hapjes, ze leerden het stap voor stap. Vandaag was de finale. En, zoals verwacht na vorige week, ze slaagden allemaal voor het examen.

De deelnemersP3090799

Nu waren alle kinderen erbij; Hoeda, Samantha, Rowena, Naomi, Sara, Salim, Armando, Roy. Ook Salma kreeg haar diploma, want al is ze iets ouder dan de anderen, haar inzet was net zo groot. Onder begeleiding van Hester, Thijs en Laura, werden verrassend lekkere hapjes geserveerd.

P3090808 RoyGelukkig, al is het anders

Roy zag er een beetje anders uit, sinds vorige week is hij 6 hechtingen rijker doordat hij na een uitglijder met z’n kin belande op de punt van een hek. Hij heeft eigenlijk veel geluk gehad, als hij even anders terecht gekomen was dan hadden we hem gemist.

 

De hapjesP3090787

Wraps gevuld met pesto, kaas, komkommer en sla, pizza-bruschetta’s, gevulde bladerdeeg hapjes, het was allemaal zo lekker dat de vingers er bijna bij in schoten. Laten proeven kunnen we u helaas niet via dit bericht, maar het is aan te raden om een doekje bij de hand te houden als u het fotoalbum kijkt.

P3090810Gefeliciteerd en hartelijk dank.

Met dank aan Bewonerscentrum de Puntenburg, De Nieuwe Sleutel, het wijkleerbedrijf, Albert Heijn, de Amerpoort en Welzin, voor; het gebruik van respectievelijk de locatie’s, de geleverde begeleiding, en de geleverde producten. Alle deelnemers: van harte gefeliciteerd met het (zeer terecht) behaalde Certificaat “Super Chefs!”

Verslag en foto’s: Nel Groenendijk/ Ngie