Zaterdag 17 December in de Nieuwe Sleutel werd van 17.00 u tot 19.00 u kerst gevierd.
Het begon zoals gewoonlijk gezellig , kinderen speelden spelletjes zoals: sjoelen en tikkertje, en Jenga. Anderen waren met elkaar gezellig aan het kletsen.
Aan een van de tafels konden kinderen koekjes maken, die daarna gebakken werden. De gebakken koekjes konden ze dan in de chocolade-fondue doen of versieren met spikkels en dan konden zie die mee naar huis nemen.
Kinderen gingen ballonnen blazen en dan in een mooie vorm plaatsen het blazen deden ze met een pomp. Er konden kerstballen of kerstkransjes gemaakt worden, of iets anders dat met kerst te maken heeft (die vond ik zelf ook mooi).
Daarna lag er eten op tafel daar kon iedereen van pakken en drinken en ook hapjes. Degenen die het hadden gemaakt kregen natuurlijk een applaus. Toen iedereen gegeten had en klaar was kon iedereen naar de zaal gaan voor de buikspreker en de goochelshow.
We begonnen met buikspreek show  er was een meneer die de 2 shows deed. De buikspreek show was leuk en grappig, de pop heet Paula en ze was best grappig.  Daarna kwam de goochelshow die was ook leuk natuurlijk . Een applaus voor de meneer die de 2 shows gaf.
Daarna konden de kinderen nog iets voor zich zelf doen en toen was het afgelopen.
Het was heel leuk bedankt voor degenen die meegeholpen heeft en natuurlijk de mensen van B.A.S. ook.

 

Verslag: Salim

Fotoalbum: Nel Groenendijk