Onder leiding van dirigent Martin Wernsen houdt muziekvereniging “Hosanna” uit Amersfoort komende zaterdag 2 november haar Jaarconcert.

Helden

Hosanna brengt een breed en gevarieerd programma van licht-klassieke muziek tot bigband- en popmuziek. Vanaf 20.00 uur hoort u o.a. muziek uit de “Band of Brothers”, komen de hits van de Beatles voorbij in “Brilliant Beatles” en brengen onze baritonisten de solo “Die Zwei Jan Hinnerken”. Het thema van de avond: Helden!

Dé fanfare uit het Soesterkwartier

De Christelijke Muziekvereniging Hosanna is opgericht in 1932 en het enige fanfareorkest in Amersfoort. Al meer dan 80 jaar verzorgt Hosanna optredens in en buiten Amersfoort. Daarnaast verzorgen wij muzieklessen aan kinderen, maar ook aan volwassenen! Als bloeiende vereniging zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden om ons orkest te versterken en onze hobby voor het leven te delen. Kom daarom gerust eens langs op een van onze repetitieavonden.

Luister naar Hosanna en haar Helden – zaterdag 2 november in de Emmaüskerk, Noordewierweg 131. Kaarten à 5 euro kunt u verkrijgen via secretaris@hosanna.nl of aan de deur. Aanvang 20.00 uur