Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren plaats in Amersfoort. voor het eerst vinden optredens zowel in de tuin, als huiskamers van enthousiaste Amersfoorters plaats. Tot nu toe hebben we een grote diversiteit aan artiesten en hosts mogen vervelkomen voor de aankomende editie, maar we voelen dat Amersfoort nog veel meer te bieden heeft!
De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Amersfoort écht in huis heeft. Ook enthousiaste bewoners die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan tot 22 mei via glurenbijdeburen.nl
Organisator Dirkjan van Oord: “Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de bontste verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!”
Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Van Vathorst tot aan het Leusderkwartier, iedereen doet mee! Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Amersfoort en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!
Aanmelden is mogelijk tot en met 22 mei via www.glurenbijdeburen.nl, wees er dus snel bij!
Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en Scholen in de Kunst. Scholen in de kunst ondersteunt en verzorgt kunst- en cultuureducatie in Amersfoort, Leusden en Soest, met als doel de cultuureducatie en -participatie in stad en regio te versterken.
Algemene informatie
Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Entree: Pay what you can
Website: www.glurenbijdeburen.nl
Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Bloemendaal, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Emmen, Haarlem, Harderwijk, Helmond, Hilversum, Huissen, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zeist, Zutphen en Zwolle.