Huiskamers en acts gezocht voor nieuwe editie Gluren bij de Buren Amersfoort

Op zondag 11 maart 2018 vindt Gluren bij de Buren weer plaats.
Gluren bij de Buren is uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels 14 deelnemende steden, en zal voor de 10e keer plaatsvinden in Amersfoort.

Gluren bij de Buren is het meest bruisende huiskamerfestival van heel Nederland. Lokale podiumkunstenaars van alle ranken en standen maken een waar podium van de deelnemende huiskamers: de bank is de tribune – het vloerkleed het podium.

Gluren bij de Buren Amersfoort wordt georganiseerd voor en door Amersfoorters: de organisatie is op zoek naar gastvrije huiskamers in alle wijken van Amersfoort en lokale acts om samen van Gluren bij de Buren Amersfoort 2018 een groot succes te maken.
Van woonboot tot woongroep, van drie-hoog-achter tot luxe villa en van smartlap tot jazz, van kindertheater tot poëzie: iedereen is welkom om zich aan te melden voor Gluren bij de Buren 2018.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 13:00 en 18:00 drie keer in 30 minuten het vloerkleed plat. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Alles kan, alles mag!
Kijk snel op www.glurenbijdeburen.nl voor meer informatie en om je aan te melden!

 

red.KvR