Gezocht: een SPONSOR/FONDSENWERVER (M/V)  met een warm hart voor jonge skelterhelden bij de Verkeerstuin; een unieke dynamische speelplaats op de wagenwerkplaats te Amersfoort.
De Verkeerstuin is een plek op de historische wagenwerkplaats waar kinderen tussen 4 en 12 jaar op woensdag- en zondagmiddagen gratis kunnen skelteren en spelen in de bijbehorende natuurspeeltuin.
Deze mooie speelplek is een dynamisch, blijkend en verbindend concept waar kinderen uit vele lagen van de bevolking met elkaar spelen en elkaar ontmoeten. Dat geldt ook voor ouders. Het biedt het Soesterkwartier een sociale ontmoetingsplek die uniek in zijn sfeer en opzet is. Ze tien jaar geleden is door betrokken wijkbewoners opgericht. De verkeerstuin wordt gerund door vrijwilligers. Voor onze bedrijfsvoering zijn wij afhankelijk van inkomsten uit de verhuur van onze ruimte, de contributie van een groeiend aantal leden en subsidie van de gemeente Amersfoort. 
Om deze kwetsbare positie te verminderen en minder afhankelijk van subsidie te zijn, zoeken wij naar iemand die sterk is in netwerken en het leuk vindt om sponsoren en fondsen voor ons te werven. 
Heb jij wat uurtjes over of ben jij klaar met betaald werken en wil je graag op vrijwillige basis je waarde en kennis geven met inzet aan onze samenleving? 
Heb je goede communicatieve vaardigheden en ervaring met het werven van sponsoren en fondsen? Of lijkt dit je een mooie uitdaging en acht jij je geschikt hiervoor? Dan willen we graag met jou kennis maken. 
Voel je welkom in ons team van vrijwilligers en stagiairs en in ons bestuur. Meer informatie op http:/www.verkeerstuin.info
Opgave en meer informatie bij info@verkeerstuin.info