Gemeente Amersfoort zet noodgedwongen vastgoed in etalage

//Gemeente Amersfoort zet noodgedwongen vastgoed in etalage

Gemeente Amersfoort zet noodgedwongen vastgoed in etalage

De gemeente Amersfoort start met een digitaal vastgoedloket voor de verkoop van gemeentelijk vastgoed.
Op www.amersfoort.nl/stadsmakelaar biedt de gemeente haar panden en kavels te koop en te huur aan. Op de website staat het overzicht met het actuele en toekomstige aanbod van kavels, woningen en andere vastgoedobjecten.
Het is een veelzijdig aanbod van vastgoed, op unieke plekken in de stad. Het betreft kavels voor bedrijven, woningbouwkavels en dergelijke. Het aanbod is de laatste tijd verbreed omdat de gemeente Amersfoort bezig is met het verkleinen van haar vastgoedportefeuille. Het totale aanbod is nu te vinden op één centraal punt.
Maken van afspraak De website www.amersfoort.nl/stadsmakelaar is de ingang om te zien welk vastgoed van de gemeente gekocht of gehuurd kan worden. De website geeft informatie over het maken van een afspraak voor een bezichtiging of voor overleg over de (on)mogelijkheden van een pand of kavel.

Bron: Blik op nieuws

Door |2017-01-14T17:55:08+00:00dinsdag, 11 december 2012 |1 Reactie

Eén reactie

  1. Jet Plas 8 januari 2013 om 14:15 - Antwoorden

    HELP ! Op de Keerkring 118 staat sinds 2003 de weggeefwinkel waar een vaste groep vrijwilligers ruim 8000 klanten per jaar helpen aan goederen die anders weggegooid zouden worden ! We zijn dus ook zeer milieubewust bezig . Batterijen, glas, papier, plastic en ijzer wordt allemaal apart ingezameld. We hebben exposities in het pand, en hebben projecten met het buitenland. De weggeefwinkel is meer dan alleen maar spulletjes doorgeven. Waarom moet dit verdwijnen ! Heel triest !! Jet Plas ( vrijwilligster bij de wggfwnkl)

Geef een reactie