SOESTERKWARTIER – Op 22 en 23 november 2012 vindt de jubileumeditie van Game in the City plaats in de Rijtuigenloods op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Het thema is ‘Disruption and Innovation’. Ondernemers kunnen hun onderneming presenteren op de Trade Fair.
Game in the City organiseert in samenwerking met verschillende kennis- en netwerkpartners, waaronder Syntens Innovatiecentrum en de Kamer van Koophandel ook dit jaar weer een Trade Fair op beide dagen. Een uitgelezen mogelijkheid om een bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij bezoekers en deelnemers aan het congres. Bovendien zullen er 3 `a 4 VIP tours langs de diverse stands worden geleid, met ondernemers en belangstellenden buiten de game-industrie.

Donderdag 22 november vindt de Business to Business Trade Fair plaats. Deze dag is gericht op de game industrie en heeft een mooie line-up van sprekers en onderwerpen. De kans om bezoekers, partners en deelnemers kennis te laten maken met jullie bedrijf en producten. En natuurlijk organiseert Syntens Innovatiecentrum weer VIP-tours met en voor ondernemers en belangstellenden uit verschillende sectoren. De Fair wordt georganiseerd en gesponsord door Syntens en de Kamer van Koophandel.

Vrijdag 23 november vindt de Young Talents Trade Fair plaats. Deze dag is gericht op studenten en young professionals. De ideale gelegenheid voor bedrijven en studenten om in een informele sfeer elkaar te ontmoeten en kennis te delen, nieuwe talenten te scouten en samenwerkingen aan te gaan.

In totaal zijn er veertig stands beschikbaar. Kosten deelname voor één dag bedragen 350 euro (excl. btw, incl. entree, lunch en borrel voor twee personen)
Voor vragen over deelname Trade Fair kunnen geïnteresseerden terecht bij Martijn van Gogh via martijn.vangogh@syntens.nl of Annewies Kuipers via annewies.kuipers@syntens.nl. Zie ook www.gameinthecity.nl.

Bron: Stad Amersfoort