Persbericht

Eerste Waar Gebeurd van het seizoen op 30 september 

Verhalenmiddag met het thema “Vrienden voor het leven”

“Waar gebeurd” is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse ‘The Moth’. Deze bijzondere verhalenmiddag vindt om de twee maanden in Het KAdECafé plaatst. Op 30 september is de eerste editie van het nieuwe seizoen. Het thema van deze middag is “Vrienden voor het leven”.

De vertellers zijn gewone mensen met een bijzonder verhaal. Op 30 september gaan Aat van der Harst en Frits Roelofs, Yvonne Ploum, Ad Dijkstra, Annelies Berk, en Frans Weijzen de uitdaging aan om een mooi (of ontroerend) verhaal te vertellen. Dit doen zij in Het KAdECafé.

Alle vertellers hebben met een vertelcoach een sessie gehad om te leren hoe zij hun verhaal het beste kunnen brengen. De enige vereisten om hun verhaal te mogen doen, zijn: de vertellers moeten het verhaal zelf hebben meegemaakt, zij moeten het verhaal uit hun hoofd vertellen en het verhaal mag maximaal zeven minuten duren. Bij deze eerste editie van het seizoen moet het verhaal raakvlakken hebben met het thema “Vrienden voor het leven”. (Foto: Henry Krul)