Wij zijn op zoek naar jou! Ben je tussen de 17 en 25 jaar of ben je ouder dan 70 jaar en woon je in Amersfoort of directe omgeving dan hebben wij je nodig!
Waarom beide leeftijden zul je je afvragen? Omdat we een duo gaan vormen van oud en jong. Tweetallen die elkaar gaan leren kennen en een band gaan opbouwen.
In de komende 3 maanden juni, juli en augustus van dit jaar gaan jullie samen werken aan EEN CREATIEVE KNUFFEL. Nu denk je natuurlijk direct wat is dat dan? En hoe gaat dan dan?
Nou… alsvolgt: Het duo  gaat met elkaar in gesprek. Vanuit dat gesprek, contact of die ontmoeting gaan ze samen een kunstwerkje creëren met als thema de corona tijd. En dat mag van alles zijn, eigenlijk alles waar jezelf goed in bent of waar je affiniteit mee hebt: tekenen, schrijven, dichten, fotograferen, beeldhouwen, handwerken en ga zo maar door.
Als alles klaar is maken we een kunstkrant die begin september van dit jaar verspreid wordt in Amersfoort! In het najaar organiseren we dan nog een echte tentoonstelling, maar pas als iedereen er weer bij kan zijn.
Zin om mee te doen? Geef je dan zo spoedig mogelijk op via info@desmaak-makers.nl of bel met Andries op: 06-49868586.