Erbij horen, gezien worden, ontmoeten op de meest simpele manier, iedereen heeft er behoefte aan. Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend. Daarom willen wij extra aandacht geven aan elkaar ontmoeten tijdens de:

Week van de Ontmoeting

Van 1 oktober t/m 8 oktober 2019 willen we alle initiatieven rond ontmoeting in de stad laten bruisen en laten samenwerken, zodat de inwoners van Amersfoort op een laagdrempelige manier in contact komen met hun buren, wijkbewoners en stadsgenoten.

Organiseer een ontmoetingsactiviteit

Organiseer jij activiteiten op het gebied van ontmoeten, met jouw bewonersinitiatief of jouw organisatie? Vind jij het belangrijk dat nog meer mensen in Amersfoort elkaar kunnen ontmoeten, dat mensen naar elkaar omzien en elkaar weten te vinden als dat nodig is?

Doe dan mee met de Week van de Ontmoeting en meld jouw activiteit aan! Dat kan een activiteit zijn die je altijd al organiseert, of een extra activiteit. Ook kun je samenwerken met andere initiatieven en samen iets bedenken.

Wat vragen we van jou?

  • Organiseer een activiteit tijdens de Week van de Ontmoeting en meld deze aan via de aanmeldknop op de website van Indebuurt033, www.indebuurt033.nl ! Let op: hoe eerder je je activiteit aanmeldt hoe langer en beter je activiteit zichtbaar is op het activiteitenoverzicht! Graag iedere activiteit apart aanmelden. De activiteit dient tussen 1 en 8 oktober plaats te vinden.
  • Stimuleer je vrijwilligers en bezoekers om iemand mee te nemen naar jouw activiteit. Iemand die echt baat zou hebben bij contact met anderen, een praatje en wat gezelligheid. Promoot via social media jouw activiteit en de Week van de Ontmoeting.  Kortom, maak je activiteit kenbaar bij anderen, zodat zoveel mogelijk mensen meedoen.

Wat kun je van de werkgroep verwachten?

  • Promotie van de Week van de Ontmoeting vanaf half augustus.
  • Een overzicht van alle activiteiten op de website van Indebuurt033.
  • Ondersteuning bij vragen door de buurtnetwerker van Indebuurt033 in je wijk. Voor activiteiten voor jongeren kun je voor ondersteuning contact opnemen met de jongerenwerker in je wijk. Voor de contactgegevens van de buurtnetwerker en jongerenwerker in jouw wijk, kijk op:www.indebuurt033.nl/in-de-wijk

Dus doe mee met de Week van de Ontmoeting op 1 oktober t/m 8 oktober 2019 en meld je aan via de website.

Laten we alle inwoners van Amersfoort met elkaar verbinden!