disco (2)Speeltuin Rivierenwijk beleefde weer de start van de kinder- en ouderen Disco van het nieuwe seizoen .

Traditiegetrouw de laatste vrijdag van de maand staat Marnix van “TopSound Drive in show” weer helemaal in de startblokken om de jeugd SK te voorzien van de broodnodige “Beats”en “Ballads “. The sound off the day of verzoeknummers. De jongere disco fans waren in redelijke aantallen op komen draven. De kleding en haardracht uiteraard aangepast aan de nieuwe “trends”van het uitgaansleven.

De lasershow van Marnix draaide op volle toeren en de jeugd vermaakte zich uitstekend. Menig discospringertje die een laserstraal probeerde te pakken of nog eens extra in de schijnwerpers wilde staan.

Of de nieuwe singel van Justen Beever nog gedraaid werd ( Justen Beever (@JustenBeever  hij twitterd) uitgaande nog van een draaitafel disco (3)met LP’s. Marnix beloofde zijn best te doen.

Met hier en daar een bekertje fris in de ene hand en in de andere een zak chips is het goed vertoeven in de disco. De rookmachine hield het echter na een paar rookgordijnen voor gezien en gaf er de brui aan. Dat wordt een nieuwe.

Aan de kassa een wel heel vanzelfsprekende dame van “Snel Nieuws Amersfoort” die natuurlijk de laatste Disco-snufjes bekeek. disco (36)

Maar zo rond de klok van 20.00 uur wordt het toch tijd om huiswaarts te keren en verschenen de eerste ouders om hun kroost weer op te halen. Niet dat het feest dan voorbij is, want dan komt de oudere jeugd aan bod en wordt de muziek meer meeslepender, want dat hoort er zo bij.

disco (15)Het was weer gezellig.

Verslag en fotoreportage Karel van Rooy.