PteroVluchtKinderen kunnen vanaf de start van de herfstvakantie meevliegen met de Pterodactylus. Deze vliegende dino neemt jonge bezoekers mee op een vlucht van dertig meter door het DinoPark. Met de komst van deze nieuwe attractie, geeft het DierenPark de tijdreis door het DinoPark een spannende impuls.

De herfstvakantie voor Midden- en Noord-Nederland staat voor de deur en DinoPark Amersfoort pakt deze vakantie groots uit. Tijdens de DinoAdventure Days & Nights komt het unieke DinoPark tot leven. Jong Nederland kan hun survivaltalent testen en tijdens de Nights lopen er zelfs enorme dino’s door het park. In het bos zijn ruim zeventig levensgrote replica’s van dino’s te bewonderen, maar er wonen ook levende dino’s zoals de prehistorische reuzenschildpadden en de indrukwekkende helmkasuaris.

De nieuwe attractie is een extra aanvulling op het DinoPark en blijft ook na de herfstvakantie bestaan. Sinds de komst van het bos vol dino’s in 2007 is het DinoPark erg populair bij basisschoolkinderen en een unieke aanvulling op DierenPark Amersfoort.

http://www.youtube.com/watch?v=SaMu4v0ax6M&feature=youtu.be