Grote schoonmaakPoetsdoekje in de aanslag, laarzen aan en bezem paraat, het voorjaar staat voor de deur en dat betekent tijd voor de grote schoonmaak! In de voorjaarsvakantie mogen kinderen voor openingstijd helpen bij het schoonmaken van de Savanne en het ontbijt klaarmaken voor de dieren van DierenPark Amersfoort.

De Savanne van DierenPark Amersfoort is een uitgestrekte vlakte waar onder andere giraffen, zebra’s, parelhoenders en watoessierunderen samenleven. Deze dieren houden van rondrennen, eten en luieren en dat natuurlijk in een mooie, schone omgeving. In de voorjaarsvakantie krijgen iedere morgen dertig kinderen de kans om achter de schermen bij de dierverzorgers te helpen. De verzorgers raden de stoere helpers aan om laarzen en oude kleren aan te trekken.

Deelnemers moeten zich van te voren aanmelden via de website van het DierenPark. Om 8.15 uur worden de hulpverzorgers verwacht, zodat zij genoeg tijd hebben om de Savanne schoon te maken en ontbijt voor de dieren klaar te zetten in DierenPark Amersfoort. http://www.dierenparkamersfoort.nl/