DierenPark Amersfoort zoekt extra verzorgers in de voorjaarsvakantie

Home/Actueel/DierenPark Amersfoort zoekt extra verzorgers in de voorjaarsvakantie

Grote schoonmaakPoetsdoekje in de aanslag, laarzen aan en bezem paraat, het voorjaar staat voor de deur en dat betekent tijd voor de grote schoonmaak! In de voorjaarsvakantie mogen kinderen voor openingstijd helpen bij het schoonmaken van de Savanne en het ontbijt klaarmaken voor de dieren van DierenPark Amersfoort.

De Savanne van DierenPark Amersfoort is een uitgestrekte vlakte waar onder andere giraffen, zebra’s, parelhoenders en watoessierunderen samenleven. Deze dieren houden van rondrennen, eten en luieren en dat natuurlijk in een mooie, schone omgeving. In de voorjaarsvakantie krijgen iedere morgen dertig kinderen de kans om achter de schermen bij de dierverzorgers te helpen. De verzorgers raden de stoere helpers aan om laarzen en oude kleren aan te trekken.

Deelnemers moeten zich van te voren aanmelden via de website van het DierenPark. Om 8.15 uur worden de hulpverzorgers verwacht, zodat zij genoeg tijd hebben om de Savanne schoon te maken en ontbijt voor de dieren klaar te zetten in DierenPark Amersfoort. http://www.dierenparkamersfoort.nl/

Eén reactie

  1. Sophia 1 februari 2013 om 19:04- Antwoorden

    Let op! dit kinderprogramma is niet gratis. Je moet 5 euro meer betalen op de normale intreeprijs omdat je komt helpen met schoonmaken.

    Dit kinderprogramma is elke dag in de voorjaarsvakantie van 16 t/m 24 februari en start om 8.15 in de morgen. Deelname kost 5 euro op de normale toegangsprijs. Abonnementhouders betalen enkel 5 euro voor dit arrangement. Het is belangrijk dat je van te voren je kaartje koopt.

Geef een reactie